Осинови ни сега!

Помогни ни да повярваме в добротата, втория шанс и да изживеем живота си пълноценно

- Кучето към човека

Ние сме Бенджи, Сакс, Чоки и Боки

И това е нашата история

Ние сме част от голямото семейство на сдружение “Ihtiman 4 paws”. Екипът на фондацията повярва в нас, повярва в нашата безусловна любов и ежедневно ни обсипва с хиляди грижи, закрила и подкрепа. Ние бяхме част от тези, за които никой не хае, които никой не иска.. Не знаем защо – може би, защото нямаме порода, може би защото не сме достатъчно красиви, родословни или може би защото сме пълни с бълхи или сме опасни – а това са само някои от тези така познати и неверни етикети, които ни се поставят ежедневно. 

Но ние сме като всички останали – имаме своите големи, даже огромни сърца, изпълнени с вяра и любов. Може би не сме перфектни, но това сме ние – чисти, добронамерени и обичащи с цялото си сърце. И ние можем и искаме да играем, да се “боричкаме”, да покажем любовта си като просто напомним за себе си поставяйки своята лапа на ръката ти, облизвайки лицето ти или чакайки те да се прибереш след дългия работен ден.

Вижте също така...

Какво следва?

Ние и нашите братя, сестри и приятели заедно живеем в “Ihtiman 4 paws” и сме благодарни за грижите, които се полагат за нас. Благодарни сме, че някой повярва в нас и ни показа, че добротата може да е взаимна. 

А сега – какво ли следва? 

 Сега ние търсим своя дом – своя втори шанс. 

Готов ли си за безусловна любов, неспирни игри и живот пълен с радост? 

Ако да, ние също сме готови за теб. 

Осинови ни! 

Помогни ни – дай ни този така желан втория шанс и нека изживеем пълноценно своя живот! 

Ииии, човеко – не забравяй едно: 

 Ние винаги ще сме до теб, ще ти подарим цялото си сърце и ще ти бъдем предани до самия край! 

Честна кучешка

Твои – Бенджи, Сакс, Чоки и Боки и нашите братя, сестри и приятели.

Осинови

Здравей, мили човеко!

Отново сме ние – мокрите нослета, леко калните лапички и големите сърца пълни с любов.

Ние знаем, че не винаги имаш възможността да ни посрещнеш в дома си, но силно вярваме във добротата, голямото ти сърце и готовността да ни помогнеш макар и дистанционно. Затова ти отправяме и този апел:

Осинови ни онлайн

Стани осиновител и ежемесечен дарител на някой от нас и помогни на нашите приятели от сдружение “Ihtiman 4 paws” да ни предоставят необходимата грижа, храна, медикаменти и подслон, за да бъдем отгледани пълноценно.

Как можеш да осиновиш някой от нас? Натисни тук.

Чакаме те! Много кученца търсят своя човек. Може би си ти?

Стани дарител – спаси живот. Повече информация тук.

В бъдеще да бъдат добавени мърчове – като чашки или магнитчета или други дребни сувенири като ключодържатели на символични суми с цел 100% дарителство

Да станем приятели!

Последвайте ни в социалните мрежи